Van het eerste contact tot de levering

Een erfstuk van je ouders of grootouders?
Een schat die je vond op zolder en waarvan je nu pas de schoonheid ontdekt?
Of een koopje dat je kocht op de rommelmarkt of in de Kringwinkel?

De klok terugdraaien

Zitmeubelen die de tand des tijds hebben doorstaan …  vaak zijn het pareltjes. Alleen hebben ze ook wel aan stevigheid en comfort ingeboet. En de stof is versleten of gedateerd. Op dat moment maak je de afweging: koop ik iets nieuws of laat ik mijn vertrouwd zitmeubel herstofferen en herstellen?

Ons advies? Ook al is je stoel, schommelstoel, bureaustoel, sofa, zetel of fauteuil wat versleten, dat hoeft geen reden te zijn om hem af te danken. Wij zorgen ervoor dat je meubel weer als nieuw aanvoelt en draaien de klok terug.

Herstellen en herstofferen

Hoe gaan we te werk? We werken volledig op maat van jouw wensen. In een eerste gesprek overlopen we de noodzakelijke herstellingen. Schuren, verven, beitsen, lijmen, vervangen van de mousse, veringen en/of sangels, …

Herstofferen of herbekleden? Vertel ons eerst alles over het gewenste zitcomfort: de densiteit (hard/zacht). Bewonder vervolgens onze uitgebreide collecties stof en leder. Wat past het beste in jouw interieur? Vraag gerust advies over de eigenschappen van de stoffen en het leder.

Keuze gemaakt? Dan gaan we jouw stoel, bank of fauteuil opnieuw bekleden of overtrekken.

Levering aan huis

Wij toveren jouw zitmeubel om in een uniek stuk en bezorgen het weer de gratie van weleer. Meubel afgewerkt? Hou je bel in de gaten, want we leveren het gewoon aan huis.

Vrijblijvende offerte?
Enkele realisaties